Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Καθάρισε” την πρόκριση από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Βολιώτες έκαναν το ιδανικό ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μάρτιν στο 87′ νίκησαν με 1-0 τη Ραντ βάζοντας πολύ γερά θεμέλια πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το ματς στο Βελιγράδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που κρατάει την ουσία. Η νίκη με 1-0, σε συνδυασμό και με την εικόνα των δύο ομάδων, καθιστά τους Βολιώτες απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στρωμένος ο δρόμος για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου στο Europa League

Οι φιλεξενούμενοι κατάφεραν θα θωρακήσουν τα μετόπισθεν, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα και όσο η ώρα πέρναγε άρχισαν να βγαίνουν και μπροστά.

Ο Μάρτιν προσπάθησε να ανοίξει το σκορ στο 70′ αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι. Δεν συνέβη το ίδιο στο 87′ όταν ο Ούμπιντες σέντραρε και ο Μάρτιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη, δίνοντας μεγάλο προβάδιμσα πρόκρισης στην ομάδα του ενόψει του 2ου αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Ραντ (Σλάβκο Πέτροβιτς): Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα, Γιοβάνοβιτς, Πάγιοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Άντριτς ( 68΄Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόζιτς, Στανόγεβιτς, Λέκοβιτς

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Σανκαρέ, Τομάς, Ρόκας, Αλβάρεζ, Μητρόπουλος, Μόνχε, Μπρέσκα, Ουμπίντες, Μαρτίν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε