Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Καθαρίζει” το πρωτάθλημα και μετά… Γιουρόπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκινούν τον Φεβρουάριο κι έτσι η ομάδα του Ζαρντίμ στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, το οποίο και θέλει να “καθαρίσει”. Τα μέχρι τώρα οφέλη και οι υψηλές ευρωπαϊκές βλέψεις.

Η πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει καθοριστεί, το εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και στο επόμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα, προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν όσο νωρίτερα γίνεται τον τίτλο.

Σε αυτή την… κούρσα η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι το απόλυτο φαβορί και αυτό θέλει να αποδείξει στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θέλει να φουλάρει στο πρωτάθλημα, να νικήσει και τον «αιώνιο» (9/12), έτσι ώστε στις 14 Φεβρουαρίου -που αρχίζει η φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ- να έχει «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό το θέμα του πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο βάρος στην ευρωπαϊκή του πορεία και να διεκδικήσει μια… υπέρβαση. Στόχος είναι να μην υπάρχει η πίεση των διπλών αγώνων, όπως γινόταν την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν και τα ανοιχτά μέτωπα των ανανεώσεων, προκειμένου να προχωρήσουν και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Άμεσα θέλουν να τελειώνουν με τα συμβόλαια των Τοροσίδη, Χολέμπας, Τζεμπούρ, για να μην γίνονται σίριαλ και καθυστερούν τις όποιες εξελίξεις στο μέτωπο της ενίσχυσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε