Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κάθε αρχή και δύσκολη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΑΕΚ ξεκινάει την προετοιμασία της για την πιο δύσκολη σεζόν της ιστορίας, με τον Βαγγέλη Βλάχο να έχει εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές για το ρόστερ. Δείτε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην “Ένωση” και τους νέους παίκτες που κέρδισαν σε πρώτη φάση την εμπιστοσύνη του Έλληνα προπονητή.

Την Δευτέρα ξεκινούν τα… βάσανα για τους “κιτρινόμαυρους”, ή καλύτερα για όσους έχουν μείνει από το περσινό ρόστερ. Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Δέλλας, Μανωλάς, Λυμπερόπουλος, Βάργκας, Γεωργέας, Κλωναρίδης, Κάρλος και Μπέλεκ, ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσουν οι Λεονάρντο, Μάκος (που έχουν τεθεί προς πώληση), Γκούντγιονσεν, Καφές και Λαγός. 

Το ρόστερ της ΑΕΚ αριθμεί αυτή τη στιγμή 26 παίκτες, εκ των οποίων οι οκτώ δεν έχουν καν δελτίο και δεν μπορούν να υπογράψουν όσο υπάρχει το πρόβλημα με την Εφορία.

Η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα για περισσότερες από τρεις μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών άνω των 24 ετών επειδή δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση, ενώ στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτές ελλείψει φορολογικής ενημερότητας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, λοιπόν, έχει δεδομένα δύσκολο έργο και πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα στηριχθεί αρκετά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας προπονητής επέλεξε να πάρει μαζί του στην προετοιμασία τον 18χρονο στόπερ Χριστόφορο Ντούμπερετ, τον 18χρονο αριστερό χαφ Δημήτρη Γροντή, τον 22χρονο ακραίο επιθετικό Θωμά Καπουράνη, τον 18χρονο κεντρικό χαφ Αλέξανδρο Νικολιά, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Κοτσαρίδη, τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ Μιχάλη Τσαμουρλίδη και τον 18χρονο επιθετικό Χρήστο Παπαδημητρίου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε