Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κάθε «ερυθρόλευκη» αρχή και δύσκολη

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Γκρίνια υπάρχει για τις πρώτες εμφανίσεις του Ολυμπιακού με τον Ζαρντίμ στον πάγκο, αλλά όπως θυμίζει το gazzetta.gr και άλλοι προπονητές των «ερυθρολεύκων» έχουν βρεθεί στην θέση του!

Η υπόθεση ροπονητής στην Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μία ιδιαίτερη περίπτωση, όσο μεγάλο όνομα κι αν ήταν αυτός που κλήθηκε να δουλέψει στην χώρα μας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον πάγκο του Ολυμπιακού, των ανέκαθεν απαιτητικών φιλάθλων αλλά και προέδρων. Η «ανάγκη» του πρωταθλητισμού, δεν ήταν λίγες οι φορές που έφερε… ντεμαράζ αλλαγών στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών και αρκετές μάλιστα είναι οι φορές που αυτό συνέβη από το ξεκίνημα κιόλας της αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη εξάλλου και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει αρχίσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την καριέρα του στους Πειραιώτες, αφού οι πρώτες μουρμούρες για τις εμφανίσεις της ομάδας του παρά το 2/2 στο πρωτάθλημα, έκαναν κιόλας την εμφάνισή του. Κι όλα αυτά ενώ τον περιμένει ο… πάντα «καυτός» Σεπτέμβρης -με τις δύσκολες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις- για όλους σχεδόν τους προπονητές που έχουν περάσει από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο τουλάχιστον από την νέα χιλιετία και μετά.

Το gazzetta.gr θυμίζει τους τεχνικούς των πρωταθλητών από το 2000 κι έπειτα, που το ξεκίνημα τους στην σεζόν δεν έγινε… ακριβώς με το «δεξί» Το γεγονός φυσικά που «ευθύνεται» στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν είναι άλλο από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, σε συνδυασμό κάποιες φορές και με κάποιες… βαρβάτες «γκέλες» στο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε