Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καθοριστικό το ματς με τους Πολωνούς”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη νίκη στην πρεμιέρα του Euro 2012 κόντρα στην Πολωνία ώστε να πάρει ώθηση η Εθνική ομάδα επιθυμεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ ο Φάνης Γκέκας συμφώνησε πως ο πρώτος αγώνας θα είναι καθοριστικός.

«Είμαστε αισιόδοξοι και θα είμαστε προετοιμασμένοι την κατάλληλη στιγμή. Ξεκινάμε το δεύτερο στάδιο με πολύ όρεξη. Ελπίζουμε να κάνουμε τρία καλά παιχνίδια και να δώσουμε πολύ χαρά στους Έλληνες φιλάθλους. Και οι τρεις αγώνες είναι πολύ σημαντικοί, αλλά μία καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στους τρεις αγώνες το καλύτερο δυνατό. Και οι τρεις ομάδες είναι πολύ καλές για να βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», σχολίασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε εκδήλωση της χορηγού εταιρείας, Vodafone, θέτοντας στόχο τη νίκη στο παιχνίδι με τους Πολωνούς.

«Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε κάτι καλό. Όσον αφορά τη Ρωσία, είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τις άλλες δύο. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε και τα τρία παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Να μην σκεφτούμε ποια είναι πιο δυνατή ή πιο αδύναμη από την άλλη», κατέληξε.

Ο Φάνης Γκέκας καθησύχασε τους φίλους της ομάδας για τις εμφανίσεις τα φιλικά παιχνίδια… «Ήταν μόνο δύο φιλικά προετοιμασίας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι μέχρι να πάμε στη Πολωνία θα είμαστε 100% έτοιμοι. Τώρα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Ήμασταν κουρασμένοι και θα παρουσιάσουμε διαφορετική εικόνα στα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε δείξει ότι είναι πολύ καλό το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και θα πάμε για το καλύτερο στο Euro», κατέληξε.

«Έχουμε ρεαλιστικούς στόχους για την πορεία μας στο Euro. Είμαστε σε έναν όμιλο, όπου δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα πάμε σε όλα για τη νίκη. στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μιλάμε μεταξύ μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε σε αυτό το πρόγραμμα», τόνισε ο Γιώργος Σαμαράς και συνέχισε για τις εμφανίσεις στα φιλικά:

«Ήμασταν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, είχαμε διπλές προπονήσεις. Νομίζω, όμως, ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα φιλικά με τα επίσημα. Είναι διαφορετική η προετοιμασία, η νοοτροπία και η προσέγγιση ενός ποδοσφαιριστή για κάποιο επίσημο αγώνα. Είναι τρία παιχνίδια και δεν νομίζω ότι το πρώτο είναι καθοριστικό», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί στον όμιλό μας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε από τώρα πόσους πόντους μπορούμε να μαζέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε