Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καθυστερεί κι άλλο ο νέος αθλητικός νόμος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Οι πολιτικές εξελίξεις καθυστερούν κι άλλο το νέο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τις 15 Φεβρουαρίου!
Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις για τη βία, τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, το ντόπινγκ, αλλά και τη δυνατότητα να εισέλθουν ξένοι επενδυτές στις ΠΑΕ, επρόκειτο να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί.
 
Οι πολιτικές εξελίξεις που αφορούν την υπογραφή του PSI και γενικότερα τα θέματα της ελληνικής οικονομίας, μπλοκάρουν τη δεδομένη χρονική στιγμή οποιαδήποτε εξέλιξη.
 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να πιθανολογείται ότι ο νέος αθλητικός νόμος θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής τη μεθεπόμενη εβδομάδα, γύρω στις 15 Φεβρουαρίου. Κι αυτό είναι βεβαίως, το πιο αισιόδοξο σενάριο.
 
Ηεξέλιξη αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα κυρίως στο χώρο του ποδοσφαίρου. Διότι φημολογείται έντονα τις τελευταίες ημέρες πως ο ΟΠΑΠ δεν προτίθεται να ανοίξει την… κάνουλα, ούτε προς τη Σούπερ Λίγκα, ούτε προς την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, αν προηγουμένως δεν ψηφιστεί ο νόμος. Και μην ξεχνάμε ότι τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής έχουν διακοπεί αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους.
 
Να μην ξεχνάμε πως η καθυστέρηση αναβάλει και τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι γνωστό πως οι υποψήφιοι επενδυτές περιμένουν την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα τους επιτρέψει να κάνουν -και με το νόμο- τις κινήσεις τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε