Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατίδης ο… λυτρωτής – “Σώθηκε” στο παρά πέντε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με γκολ του Γιώργου Κατίδη στο 85ο λεπτό η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Βέροιας και έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία.

Το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό. Από την κεφαλιά πάσα του Γκερέιρο ο Φούντας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και νίκησε τον Λόπεζ. Μετά το 25λεπτο η Βέροια ισορρόπησε το ματς και ο ρυθμός έπεσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ οπισθοχώρησε και έδωσε το δικαίωμα στην Βέροια να πλησιάσει στην περιοχή του Κωνσταντόπουλου. Οι γηπεδούχοι το πλήρωσαν στο 75΄όταν ο Ολαϊτάν βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια ο Λίνεν ρίσκαρε, η ΑΕΚ ανέβηκε μαζικά στην επίθεση και κατάφερε να φτάσει στο “χρυσό” γκολ όταν μετά το σουτ του Κορδέρο ο Κατίδης έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λόπεζ.

Με αυτή το τρίπονο η “Ένωση” απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Βέροια παρέμεινε στο +2.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας (73’ λ.τ. Τσουκαλάς), Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα (81’ Ανάκογλου), Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας (29’ λ.τ. Κατίδης), Πετρόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Καλογέρης (86’ Μοκάκε), Γεωργιάδης, Ολαϊτάν (78’ λ.τ. Μπερτέν), Καλτσάς (46’ Καρλίνιος), Κόστλι, Ιωάννου

ΔΗΜΑΡ: Ο κύριος Κατίδης προφανώς δεν γνωρίζει…

Χαιρέτησε ναζιστικά ο Κατίδης! (PHOTOS+VIDEO)

Κατίδης ο… λυτρωτής – “Σώθηκε” στο παρά πέντε η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε