Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατήγγειλε το συμφωνητικό για τον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός – Από μηδενική βάση το γήπεδο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως κατήγγειλε το συμφωνητικό με τον Δήμο Αθηναίων για τον Βοτανικό και πλέον εξετάζει το θέμα του γηπέδου από μηδενική βάση.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναθηναϊκός στον αθλητικό εισαγγελέα

Οι “πράσινοι” υποστηρίζουν πως σύντομα θα θέσουν την πολιτεία προ των ευθυνών της, ενώ τονίζουν πως ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε ότι μπορούσε.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπεγράφη σήμερα η εξώδικη δήλωση – καταγγελία προς τον Δήμο Αθηναίων, καταγγέλλοντας το μεταξύ μας από 26-02-2008 ιδιωτικό συμφωνητικό.
 
Προς αποφυγή εντυπώσεων και επειδή δεν επιθυμούμε την ανάμειξή μας στο διεξαγόμενο προεκλογικό αγώνα, διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε καμία προσωπική αιτίαση κατά του Δημάρχου, κ. Ν. Κακλαμάνη, ο οποίος παρέλαβε ένα σχεδιασμό που δεν είχε ο ίδιος αποφασίσει και προσπάθησε ειλικρινά να υλοποιήσει.
 
Θα εξετάσουμε πλέον το θέμα του νέου μας γηπέδου από μηδενική βάση. Σύντομα θα θέσουμε όλα τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας ενώπιον των ευθυνών τους με τρόπο δίκαιο και σαφή που δεν θα δίνει λαβή για παρερμηνείες και πολιτικές σκοπιμότητες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε