Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατσαβάκης: Να δω ποιοι αντέχουν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και υποστήριξε πως θα δοκιμάσει αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας του, προκειμένου να καταλήξει στο ιδανικό σχήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα ο βαθμός ήταν υπερπολύτιμος, μετά από μια μέτρια εμφάνιση, βελτιωμένη, βεβαίως, στο δεύτερο ημίχρονο. Μας δίνει μια θετική αύρα για να δουλέψουμε, ενόψει Κέρκυρας, με όποιες λύσεις έχουμε. Όλοι ξέρουμε πως η ομάδα τώρα χτίζεται, τώρα δημιουργείται. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι το οποίο θα είναι καθοριστικό για την πορεία μας».

Για την κατάσταση της Κέρκυρας: «Δεν κοιτάζουμε τα ονόματα. Η Κέρκυρα είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, άσχετα αν κι αυτή δημιουργείται μέσα από το ίδιο σκεπτικό. Εγώ τους είδα με την Ξάνθη. Κάνανε πολύ καλή εμφάνιση και το ματς θέλει προσοχή, διότι έχει αξιόλογους παίκτες μπροστά, με τους περισσότερους από τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Νομίζω ότι εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και να τους πάρουμε πάρα πολύ στα σοβαρά. Ελπίζω με τη βοήθεια και την παρότρυνση του κόσμου να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη».

Για τον ποιο παίκτη της Κέρκυρας φοβάται: «Αναμφίβολα τον Μπάρκογλου ο οποίος, γύρω από τα 16, είναι πάρα πολύ καλός σκόρερ. Είδαμε το καταπληκτικό γκολ που έκανε. Τις επελάσεις του Κοντοδήμου, του Αγρίτη, γενικά σαν ομάδα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή».

Για το πόσο η ψυχολογική πίεση μπορεί να πιέσει τον Άρη: «Κοιτάζω να δω ποιοι αντέχουν σε τέτοιες καταστάσεις. Γι αυτό βλέπετε και γίνονται αυτές οι αλλαγές σε θέσεις, σε γραμμές και δέχομαι αυτές τις επικρίσεις. Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε ποια παιδιά αντέχουν αυτή την πίεση, γιατί ο Άρης είναι ένα τεράστιο όνομα και θα πρέπει κι εγώ να κατασταλάξω, αλλά κι αυτοί να μου δείξουν ότι είναι έτοιμοι να κατασταλάξουν σε έναν κορμό, για να μπορέσουμε να πορευθούμε και να κάνουμε ένα καλό σύνολο».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει προσοχή, θέλει ηρεμία, υπομονή, κυρίως από τον κόσμο και από εμάς κι όλα θα πάνε καλά».

Για το πώς θα παρατάξει την ομάδα: «Θα προστεθούν, βέβαια, κάποια παιδιά που δεν παίξανε, κάποιοι θα βγούνε, ανάλογα τις εκτιμήσεις που θα κάνω για το παιχνίδι αυτό».

Για τον Νταμαρλή: «Είναι ένα παιδί που δουλεύει και πραγματικά μπορεί να επενδύσει ο Αρης επάνω του. Κι αυτός παλεύει με το πώς θα σηκώσει αυτή τη φανέλα. Τον είδαμε ας πούμε να μας ζητάει αλλαγή με τον ΟΦΗ, γύρω στο 60΄ και πως βελτίωσε την εικόνα της ομάδας, μέσα στην ΑΕΚ. Όταν, λοιπόν, σταθεροποιήσει την ψυχολογία του και οι δυνάμεις του δεν θα σπαταλούνται μόνο με τις αρνητικές σκέψεις που έχει στο κεφάλι του, νομίζω πως ο Αρης θα κερδίσει ένα αμυντικό χαφ με πολύ καλές αρετές, όπως κι άλλα παιδιά τα οποία θα τα δείτε σε λίγο καιρό».

Για τον Αγκάνθο: «Αυτός ο παίκτης άργησε να μας έρθει. Φανταστείτε να ήτανε στην προετοιμασία, πόσο θα βοηθούσε τώρα! Θα είχε περισσότερη επικοινωνία, περισσότερη συνεργασία και κατ΄ επέκταση θα ήμασταν περισσότερο παραγωγικοί στην επίθεση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε