Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατσουράνης: Είδα τι μπορεί να κάνει ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης που αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να φύγει από την Μπενφίκα.
Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του “τριφυλλιού” στην Record:

Για τον Φερέιρα: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τον Φερέιρα και χρειάζεται να μάθει την κουλτούρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τρία χρόνια που ήμουν στην Πορτογαλία είδα την καταπληκτική δουλειά που έκανε στην Πόρτο και ελπίζω να κάνει τα ίδια και στον Παναθηναϊκό και να κερδίσει πολλούς τίτλους».

Για τους λόγους που έφυγε από την Μπενφίκα: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Μπενφίκα και ο μόνος λόγος που έφυγα ήταν η οικογένεια μου, καθώς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα. Δεν είναι εύκολα τα ταξίδια αυτά, αλλά… κόλαση. Ο μόνος λόγος που έφυγα από την Μπενφίκα ήταν αυτός και δεν είπα ψέματα».

Για τον Νούνο Γκόμεζ και το γεγονός πως το καλοκαίρι -κατά πάσα πιθανότητα- θα σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Ο Νούνο Γκόμες είναι ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος φίλος. Θα ήθελα να τον έχουμε εδώ. Είναι πολύ έξυπνος και πολύ περισσότερα από ένας απλός ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για αυτόν. Είναι ένα σύμβολο της Μπενφίκα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε