Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κατσουράνης: Είχαμε ψυχή και άμυνα “γρανίτη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ενώ τόνισε ότι τα ντέρμπι θα κρίνουν τη μάχη του τίτλου.

“Έχουν μείνει 9 τελικοί και πρέπει να νικήσουμε σε όλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα, σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις αλλά ήταν λογικό αφού εμείς παίζαμε με 10 παίκτες.

 
Όταν μένεις τόσο νωρίς με 10 πρέπει να έχεις ψυχικά αποθέματα και η άμυνα να λειτουργεί στο 100%. Τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ήταν δύσκολο μετά το ματς του κυπέλλου, ήμασταν κουρασμένοι αλλά αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και το έδειξε στο σημερινό ματς.
 
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, στα ντέρμπι θα κριθούν όλα. Αν καταφέρουμε να μειώσουμε τότε όλα γίνονται” δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης.

Από την άλλη ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ τόνισε: “Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ευκαιρία και έβαλε το γκολ. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το ματς θα πρέπει να σκεφτούμε από τώρα το επόμενο ματς του πρωταθλήματος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε