Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατσουράνης: Ξέρω τι χρειάζεται για το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πεποισμένος πως θα αφήσει το στίγμα του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης στην επίσημη παρουσίαση του από τον “δικέφαλο του βορρά”. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του, ποιο νούμερο θα φοράει και τι είπε ο Βρύζας για τον Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής μέσος που θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 28 στον ΠΑΟΚ:

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ με ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά. Δεν δίνω υποσχέσεις, θα δώσω το 100% όπως έκανα πάντα μέχρι τώρα στη καριέρα μου. Υπάρχουν καλές ιδέες στον ΠΑΟΚ, θέλω να γίνω ένα κομμάτι με τους υπόλοιπους και να φτάσουμε ψηλά την ομάδα”.

Για τους νεαρούς παίκτες: “Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες, όπως έχω δει υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι”

Για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του: “Εχω ακόμη πολλά να δώσω, γι’ αυτό ήρθα εδώ. Θα δίνω το 100% στο γήπεδο και νομίζω πως θα καταφέρω και θα αφήσω εδώ το στίγμα μου”.

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: “Εκανα αυτό τον καιρό προπόνηση κι έχουμε ακόμη 2 εβδομάδες για να είμαι σε θέση να αγωνιστώ. Μου λείπει απλά η ομαδική προπόνηση, Νομίζω θα μπορώ να αγωνιστώ από το πρώτο ματς”.

Για το πλάνο στον ΠΑΟΚ: “Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Από τη στιγμή που θα παίξεις προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι νωρίς να πούμε τι θα γίνει. Αν γίνει, θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τους ομίλους”.

Για το διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης: “Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έπαιζα συνέχεια και το διάστημα που έμεινα εκτός ήταν δύσκολο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω με την οικογένειά μου. Μετά από λίγο καιρό αποφάσισα ότι αυτό μου έτυχε και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, σκέφτηκα ότι κάποια γίνονται για έναν σκοπό”.

Για τον Γιώργο Δώνη: “Τον κ. Δώνη δεν τον είχα ποτέ, μιλήσαμε μία φορά στο τηλέφωνο τώρα τελευταία. Στην καριέρα μου έχω παίξει πολλές φορές σέντερ μπακ αλλά είναι καθαρά επιλογή προπονητή. Εμένα μου αρέσουν και οι δύο θέσεις”.

Για τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο μετά το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό: “Τα περισσότερα πράγματα που έχουν γράψει για εμένα τα έχουν γράψει κάποιοι που δεν με ξέρουν. Στην προηγούμενή μου ομάδα ήμουν εύκολος στόχος, αλλά δεν με πείραξε, κύριος πήγα και κύριος έφυγα. Αυτά που έγραψαν για τον χαρακτήρα μου, πολλοί δεν με γνωρίζουν. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα”.

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Εφόσον είμαστε καλά οργανωμένοι μπορεί η ομάδα να πετύχει πράγματα που δεν έχει ξαναπετύχει στην ιστορία της”.

Για το τι χρειάζεται για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: “Ξέρω τι χρειάζεται για τον τίτλο, αλλά δε μπορώ να το πω εδώ, θα το πω στον κ. Σαββίδη αν χρειαστεί. Ολοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Κάτι καλό γίνεται. Με υπομονή και με δουλειά, μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πράγματα που δεν τα έχει ξανακάνει”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του αρκετούς παίκτες της Εθνικής: “Είμαστε πολλά παιδιά από την Εθνική και αυτό είναι καλό. Για κάθε ομάδα θα έπρεπε να ήταν παράδειγμα η Εθνική. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει τόσους παίκτες της Εθνικής, θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ξανά δυναμική”.

Από την πλευρά του ο Ζήσης Βρύζας τόνισε:

“Οσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τα ξέρετε όλοι, όσον αφορά την προσωπικότητα του θα μας βοηθήσει και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι ένα κομμάτι της ομάδας που θέλουμε να χτίσουμε”.

Για το θέμα Βιεϊρίνια: “Για το θέμα του Βιειρίνια, εξετάζεται όπως όλα τα άλλα, προέρχεται από εμάς ο παίκτης και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Ο καθένας μπορεί να δει ρεαλιστικά την κατάσταση και να καταλάβει”.

Για την φιλοσοφία στις μεταγραφές: “Είναι μία αρχική περίοδος που όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάποιες αποφάσεις μπορεί στην πορεία να αλλάζουν. Ξέρουμε σε τι οικονομική κατάσταση ήμασταν, αυτά που είπε ο κ. Σαββίδης ισχύουν 100%. Θέλουμε να έχουμε μία καλή αγωνιστική εικόνα και οι κινήσεις γίνονται πάνω σε αυτήν την λογική”.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια

Οι νέοι είναι… ωραίοι και ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε