Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατσουράνης: “Ο Ρεχάγκελ δεν μας είπε ότι φεύγει”

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Έλληνας διεθνής, μίλησε για το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα, το επερχόμενο με τη Νιγηρία και τα όσα γράφτηκαν μετά την ομιλία του Γερμανού τεχνικού. Ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Εθνικής, καθώς την Πέμπτη θα βρεθούν αντιμέτωποι με χειμωνιάτικο σκηνικό. Στο Μπλουμφοντέιν, όπου θα διεξαχθεί το ματς με τη Νιγηρία, το θερμόμετρο έδειξε σήμερα 0 βαθμούς κελσίου, ενώ ο καιρός είναι βροχερός. 

Ο Κώστας Κατσουράνης, επικεντρώθηκε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σε ο,τι αφορά την επόμενη δοκιμασία της Εθνικής, ενώ μίλησε και για τον Ότο Ρεχάγκελ.

“O προπονητής δεν μας είπε ότι αυτές είναι οι τελευταίες του μέρες, ούτε ότι έχει πρόθεση να φύγει. Απλά μας είπε να μην χαλάσουμε το κλίμα και να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος της διοργάνωσης”, δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης, στους εκπροσώπους του Τύπου, έξω από το ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας, στο Ντέρμπαν.

Ρεχάγκελ: “Μπορεί σε λίγες μέρες να μην είμαστε μαζί…”

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη στο ματς με τη Νότια Κορέα και τόνισε ότι αν έρθει η ισοπαλία στον αγώνα με τη Νιγηρία, θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της Εθνικής σε Μουντιάλ. 

“Ακόμα και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, αν και μειώνει τις πιθανότητες πρόκρισης. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι βρισκόμαστε σε ένα Παγκόσμιο κύπελλο. Στα 4 ματς που έχει δώσει η χώρα μας σε Μουντιάλ, δεν έχουμε βάλει γκολ και δεν έχουμε πάρει βαθμό”.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι δεν θα πρέπει να αναναμένεται “μεταμόρφωση” της Εθνικής στο ματς με τους Αφρικανούς. “Πρέπει να κάνουμε διορθώσεις, αλλά μην περιμένετε τεράστια αλλαγή. Αυτή είναι η Εθνική και αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζεται”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε