Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατσουράνης: Συγκλονιστικός ο Φετφατζίδης

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Εθνικής ομάδας, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε με κολακευτικότατα λόγια για το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra FM, ο Κώστας Κατσουράνης έσταξε… μέλι για τον Γιάννη Φετφατζίδη, μίλησε για τους στόχους της Εθνικής αλλά και για τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Αναλυτικά ο Κατσουράνης μίλησε:

Για τον Φετφατζίδη:

«Σε αυτή την ομάδα δημιουργήθηκαν σημαντικές απουσίες από το προηγούμενο παιχνίδι. Τα νέα παιδιά που έρχονται τα ξέραμε, εκτός από τον Γιαννάκη, που είναι κατά τη γνώμη μου κάτι συγκλονιστικό. Εγώ δεν τον ήξερα, τον έζησα από κοντά αυτές τις μέρες. Είναι κάτι σπάνιο, η Ελλάδα έχει να βγάλει τόσα χρόνια κάτι ανάλογο και για μένα το ακόμη πιο σπάνιο είναι το πόσο σοβαρός είναι και πόσο μυαλό έχει μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για την ποιότητα που βγάζει η Εθνική και την πρόκριση στα τελικά του Euro2012:

«Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση μέχρι τέλους και θα δούμε. Νομίζω μία από τις δυο θέσεις, η δεύτερη οδηγεί στα μπαράζ, θα την πάρουμε».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την προηγούμενη Εθνική ομάδα:

«Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω, νομίζω ότι ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του πιστεύω, τις δικές του αρχές, οι προπονητές συνήθως διαφέρουν. Αυτός ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, η οποία και είναι λίγο-πολύ γνωστή».

Για το τι κρατά και τι πετά κανείς από αυτή την Εθνική:

«Σε γενικές γραμμές προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο πολύ ομάδα, όταν καταφέρουμε όλοι μαζί να αμυνθούμε θα είμαστε ακόμη καλύτεροι ενώ όταν παίξουμε ακόμη πιο καλά επιθετικά θα κάνουμε και περισσότερες φάσεις».

Για τα πέναλτι στο παιχνίδι με το Ισραήλ:

«Δε νομίζω πως ήταν πέναλτι. Η φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρή. Η πρώτη φάση που έχουμε επαφή, υπάρχει πέναλτι τη στιγμή της επαφής, η επαφή όμως δεν ήταν για να ρίξει τον παίκτη. Κατάλαβα πως θα τον βρω και έτσι έκοψα τη φορά του ποδιού μου, απλά για να τον σταματήσω. Εκανε θέατρο. Μποερούσε να δώσει πέναλτι τη στιγμή της επαφής. Αλλά η επαφή δεν ήταν δυνατή, γιατί δεν έβαλα δύναμη, θεώρησα καλύτερο να τραβήξω το πόδι μου, αυτός πάτησε τα πόδια του σωστά και έπεσε με θέατρο».

Για το αν υπάρχουν νέα παιδιά να βοηθήσουν:

«Είναι θέμα προπονητή, αλλά έχει φανεί πως όποιος μπορεί να έρχεται στην ομάδα και να παίζει».

Για την εικόνα της Εθνικής στο εξωτερικό:

«Στους Ευρωπαίους φιλάθλους η ομάδα έχει καταξιωθεί ήδη. Με όσα έχει πετύχει νομίζω πως τη σέβονται».

Για τον Τζιόλη:

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Αλέξανδρο, όλοι την αφιερώσαμε. Να γυρίσει δυνατός, ήταν μια δύσκολη στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε