Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κατσουράνης: Θα τα δώσουμε όλα και μπορούμε να νικήσουμε

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το ματς-τελικός για την Εθνική μας κόντρα στην Κροατία στο Γ. Καραϊσκάκης πλησιάζει και οι διεθνείς είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη που, ουσιαστικά, θα τους στείλει στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Στην απογευματινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Φενράντο Σάντος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του όπως είχε κάνει το πρωί.

Πάντως ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το βράδυ.

Καταλήγει στην ενδεκάδα ο Σάντος

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί και δήλωσε σίγουρος για το πάθος και τη διάθεση των διαθνών:

“Χρειαζόμαστε τη νίκη και πάντα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο θα κάνουμε και στο ματς με την Κροατία. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και δεν έχουμε άγχος. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε έτσι όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.

Οι Κροάτες έχουν μία πολύ καλή σχολή ποδοσφαίρου σε αντίθεση με μας, παρότι τα τελευταία χρόνια είμαστε σε καλό επίπεδο ως Εθνική ομάδα και μπορούμε να πάρουμε το ματς. Στο τέλος θέλουμε να κοιταζόμαστε μεταξύ μας και να λέμε πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο, δίχως να αναρωτιόμαστε τι δεν κάναμε καλά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε