Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατσουράνης:Ίσως σταματήσω από την Εθνική, έχω καιρό να σκεφτώ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μιλώντας μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γερμανία, ο έμπειρος μέσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του από την Εθνική, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των συμπαικτών του

Ο αρχηγός της Εθνικής στην αναμέτρηση με την Γερμανία ανέφερε αρχικά: «Νομίζω τα δώσαμε όλα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Παίζαμε με μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Είχε καλή απόδοση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν θα μπω στην ανάλυση του αγώνα. Οι Γερμανοί κέρδισαν δίκαια. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την καινούρια ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Εμείς στο δεύτερο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά μετά δεχτήκαμε νωρίς το δεύτερο γκολ και εκεί κριθήκανε όλα. Πάντα πιστεύαμε ότι  θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Η Γερμανία ήταν ένα σκαλί παραπάνω και πήραν δίκαια τη νίκη», είπε αρχικά για να χαρακτηρίσει μεγάλη επιτυχία την παρουσία της Ελλάδας στους «8».

«Είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκλονιστική θα έλεγα. Είμαστε όλοι τουλάχιστον περήφανοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Είμαι ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Κώστα Χαλκιά. Υπήρξε συγκίνηση στα αποδυτήρια. Είναι και οι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Είναι εξαιρετικά παιδιά και δώσανε πολλά πράγματα στην Εθνική. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη ζωή τους. Δεν μας είπε κάτι ο Σάντος. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά το να είναι η Ελλάδα στους 8 την ώρα που πέρυσι τρέχαμε στα στημένα ματς μας κάνει υπερήφανους. Δεν θα οργανώσουμε εμείς το ποδόσφαιρο. Εμείς παίζουμε μπάλα. Είμαστε μία παρέα και ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές. Τις ζήσαμε με τη Ρωσία δεν το καταφέραμε εδώ.
 
Για την προετοιμασία ενόψει του Mudial άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη βρίσκεται στην ομάδα: «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στην Εθνική. Έχουμε καιρό να το σκεφτούμε. Όλα είναι πιθανά, ίσως σταματήσω και από την Εθνική. Δεν είμαι μικρό παιδί. Δεν θα αποφασίσω τώρα όμως. Θα το ξέρω στο μέλλον. Η Εθνική δεν στηρίζεται στα πρόσωπα. Έχει μέλλον που όλοι το είδανε εδώ. Είναι καινούρια ομάδα. Παίξανε πρώτη φορά στο Euro αρκετοί νέοι παίκτες και  πήραν τεράστια εμπειρία. Θα αποκτήσουν και άλλες εμπειρίες και η ομάδα θα τα πάει εξίσου καλά.
 
Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Βραζιλία και το Μουντιάλ. Αλλά θα το δούμε στη συνέχεια. Εμείς θέλουμε να είναι μαζί μας οι φίλαθλοι. Αν σκεφτούν το τι έχουμε σαν ελληνικό ποδόσφαιρο και το τι προσφέρει νομίζω δεν προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι βρίσκονται στην Εθνική και ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια με επιτυχίες. Πρώτα από όλα πρέπει να είναι με την εθνική ομάδα όλοι οι φίλαθλοι».
 
Τέλος αναφέρθηκε στο κλίμα οικογένειας που υπάρχει στην ομάδα: «Δεν υπάρχει κάποια στιγμή που θα μου μείνει. Όταν είσαι ένα μήνα, δένεσαι με τους άλλους ποδοσφαιριστές και είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Φτάσαμε στους 8 και παίξαμε για δεύτερη φορά στα προημιτελικά. Όλος αυτός ο μήνας θα μείνει χαραγμένος στους ποδοσφαιριστές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε