Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καβάλα πάει στα πλέι οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι αργοναύτες πανηγύρισαν την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, με 1-0 κόντρα στην Κέρκυρα και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το χρυσό όπως αποδείχτηκε γκολ σημείωσε στο 41′ ο Νικουλάε, που άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Η Κέρκυρα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να φύγει έστω και με βαθμό από το Ανθή Καραγιάννη και έτσι έμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του ματς τον έλεγχο του ρυθμού και στο 28′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Νικουλάε από τον Γραμμόζη.

Ο ρουμάνος επιθετικός είχε την ευκαιρία και στο 52′ να σκοράρει αλλά ο Κωνσταντόπουλος βγήκε και απέτρεψε το γκολ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και σε αυτή τη φάση για πέναλτι.

Στο 76′ ο Ντουγκλάο σημάδεψε το δοκάρι ενώ η Κέρκυρα μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκόβιτς, Πφέρτσελ, Καρντόσο (70′ Σιόντης), Ντικρόκ, Αμπντούν, Ονουάτσι (86′ Περεϊρίνια), Νικουλάε (93′ Γιάννου), Ρίος.

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης (46′ Χαμπλ), Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας (65′ Μαζνόφ), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε