Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καζάνι που…βράζει η ΑΕΚ – Ένταση μεταξύ Λίνεν και παικτών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ και οι σχέσεις μεταξύ του Λίνεν και των Μπουγαϊδη Κατίδη είναι σε οριακό σημείο. Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ τους στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ ο Αλέξανδρος Κολιάδης παραιτήθηκε από το πόστο του υπευθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το μόνο που δεν φαίνεται να απασχολεί την ΑΕΚ είναι η αναμέτρηση της Κυριακής κι αυτό διότι το κλίμα μεταξύ Λίνεν και παικτών είναι βαρύ.

Ο Μπουγαϊδης και ο Κατίδης είχαν έντονο διάλογο με τον Γερμανό τεχνικό με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε ο Λίνεν μέσω ανεπίσημων διαρροών.

Οι παίκτες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και την αντίθεσή τους στον τρόπο που διαχειρίζεται τις καταστάσεις ο προπονητής του και τόνισαν ότι με αυτά που κάνει διχάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η συζήτηση που ήταν σε έντονο ύφος κράτησε περισσότερη από μία ώρα ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο υπέυθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλέξανδρος Κοιλιάδης παραιτήθηκε.

Ο Λίνεν, πάντως, αρνήθηκε ότι έκανε τέτοιος δηλώσεις στον Τύπο και είπε ότι ήταν μία απλά συζήτηση με δημοσιογράφο αλλά όχι δήλωση.

Ο Κωνσταντόπουλος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και είπε στον προπονητή του ότι είναι λάθος αν στοχοποιεί παίκτες ακόμη κι αν αυτό έγινε μέσω… κουβεντούλας και όχι μέσω δηλώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε