Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καζάνι που βράζει η Εθνική – Ο Κατσουράνης φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου – Παρέμβαση Μπιτσαξή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γκέκας και άλλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές δείχνουν προβληματισμένοι από την συμπεριφορά του Κατσουράνη, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιούν το όνομα του.Η κόντρα με τον Τζόρβα, το επεισόδιο με τον Κυργιάκο και η στάση του Σάντος.Μπιτσαξής: Δεν είναι σύλλογος η Εθνική.

Τα είπαν Κατσουράνης – Τζόρβας – Σεϊταρίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπεριφορά του Κώστα Κατσουράνη είναι η αιτία που υπάρχει δυσφορία στις τάξεις των διεθνών. Ο Φάνης Γκέκας ανακοίνωσε την απόφαση του να μην ξαναφορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, χωρίς ωστόσο να μιλάει για τις αιτίες που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αρκέστηκε να πει πως οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα σε αυριανή συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra”.

Λίγο καιρό πριν είχαν αποχωρήσει ο Γιάννης Αμανατίδης και ο Σωτήρης Κυργιάκος. Με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ o Κώστας Κατσουράνης είχε έντονο φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τη Νιγηρία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Επόμενοι υποψήφιoι για να αποχωρήσoυν από την Εθνική είναι οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, Αλέξης Τζόρβας και Γιούρκας Σεϊταρίδης.  Οι σχέσεις Κατσουράνη – Τζόρβα είχαν διαταραχθεί από την περυσινή σεζόν, ωστόσο, για να μην  προκληθεί αναστάτωση στην ομάδα δεν διέρρευσε τίποτα.

Παρόμοιες συμπεριφορές υπήρξαν και στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής στην Κροατία, με κάποιους διεθνείς να αντιδρούν και τον Κατσουράνη να… απαντάει με απαξιωτικές χειρονομίες.

Επισής αρκετοί ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν όταν μετά τον αγώνα με την Γεωργία στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Κατσουράνης σταμάτησε τις δηλώσεις που έκανε  για να απαντήσει με χυδαίες ύβρεις σε έναν φίλαθλο που του έκανε κριτική.

Το θέμα πλέον που προκύπτει είναι σοβαρό, όχι μόνο λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη αλλά και για το γεγονός ότι το συντηρεί και ο Σάντος.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στην ελληνική ομοσπονδία και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Πιλάβιου – Σάντος – Φύσσα για την υπόθεση.

Μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής τόνισε:

“Η ύψιστη τιμή του Έλληνα αθλητή είναι να αξιωθεί να φορέσει τη φανέλα με το ελληνικό εθνόσημο. Τη θέση αυτή την έχουν υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και πατριωτισμό χιλιάδες Έλληνες αθλητές. Οι Έλληνες πολίτες στηρίζουν με την αγάπη τους και τον ενθουσιασμό τους τις ελληνικές εθνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα και νιώθουν περήφανοι όταν η Εθνική ομάδα διακρίνεται και είναι μαζί της όταν χάνει.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση και είναι αντίθετο προς τις αθλητικές αξίες και τις παραδόσεις της χώρας, να εμφανίζονται Έλληνες διεθνείς, που τους έχει τιμήσει η χώρα και με ιδιαίτερη προχειρότητα να δηλώνουν ότι αποχωρούν από την Εθνική Ομάδα. Η Εθνική Ομάδα είναι τιμή για τον Έλληνα αθλητή, δεν είναι σύλλογος για να μπαίνεις και να βγαίνεις κατά βούληση” .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε