Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καζλάουσκας: Δείξαμε τι μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση του για όσα είδε από τους παίκτες του στο τουρνουά της Κύπρου και στάθηκε στην παρουσία των Τσαρτσαρή, Διαμαντίδη.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ επέστρεψε από την Κύπρο μετά τις φιλικές νίκες επί της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Κροατίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει του Μουντομπάσκετ. Ο Λιθουανός τεχνικός κατά την άφιξη της ομάδας, απέφυγε τα μεγάλα λόγια και αρκέστηκε στο να εκφράσει την ικανοποίηση του για την καλή δουλειά που γίνεται και για την απόδοση των παικτών του.
 
 
Υπάρχει ικανοποίηση για το επίπεδο μπάσκετ που έδειξε η ομάδα σε αυτούς τους αγώνες. Ήταν τα πρώτα τεστ και είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι ενώ οι προσθήκες των Τσαρτσαρή-Διαμαντίδη μας κάνουν πιο ποιοτικούς σαν ομάδα. Είναι δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία που δίνουν πολλά για το σύνολο. Επίσης, για μένα είναι η δεύτερη σεζόν οπότε γνωριζόμαστε πλέον καλύτερα με τα παιδιά και ξέρουν τι ζητάω αλλά και μπορώ να γνωρίζω τι να περιμένω από αυτούς. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα βελτίωση από αρκετούς παίκτες και ιδίως από τα νέα παιδιά, όπως είναι ο Καλάθης αλλά και ο Καϊμακόγλου ενώ υπάρχουν αρκετά παιδιά που είναι φανερά βελτιωμένα σε σχέση με πέρσι. Είναι αρκετά δύσκολο να συνδυάσεις το καλό μπάσκετ με το αποτέλεσμα. Όταν πάς για έναν στόχο, το επίπεδο κατεβαίνει γιατί προσπαθείς να μειώσεις τα λάθη και να παίξεις πιο συνετά. Όμως, με τις εμφανίσεις μας στην Κύπρο δείξαμε πού θέλουμε να είμαστε και τι είδους μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε