Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καζλάουσκας: Σταματήστε να γράφετε για τους “αιώνιους”, όλοι είναι παίκτες της Εθνικής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Λιθουανός ομοσπονδιακός προπονητής καυτηρίασε τα όσα γράφονται στον τύπο για τους παίκτες της Εθνικής ομάδας, ανάλογα με το αν αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό και είπε ότι δημιουργούν πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μόνο ως “αρρωστημένη” μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι οπαδικές εφημερίδες σχολιάζουν τους αγώνες της Εθνικής αναλόγως με το πως αγωνίστηκαν οι παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Ένας “ξένος” ο Γιόνας Καζλάουσκας πήρε θέση και ζήτησε να σταματήσουν τα δημοσιεύματα για το καλό της Εθνικής. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην αλλάξει τίποτα αφού “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”.

Και φυσικά όταν θα ξεικινήσει το πρωτάθλημα και αν γίνουν επεισόδια όλοι θα αναρωτιούνται πως γίνονται αυτά και ποιος δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες ενημερώνονται για όσα αναφέρονται στον Τύπο. Υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Οι μεν γράφουν για τους παίκτες τους ότι ήταν οι κορυφαίοι και οι δε για τους δικούς τους παίκτες. Οι διεθνείς μαθαίνουν τα πάντα και ρωτούν να μάθουν. Φυσικά και επηρεάζονται από ό,τι συμβαίνει. Αφήστε μακριά την Εθνική ομάδα από την κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε