Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κέσελι: Άλλο Σερβία, άλλο Ολυμπιακός

Κέσελι: Άλλο Σερβία, άλλο Ολυμπιακός
Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και τόνισε πως θα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Σερβία του Ίβκοβιτς και τον Ολυμπιακό του “Ντούντα”.

Ο Μάρκο Κέσελι, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αρχικά, για την παρθενική του αγωνιστική παρουσία σε αγώνα της ομάδας: “Προπονούμαι λίγες μέρες με την ομάδα και είχαμε αυτή την ατυχία με το στομάχι μου που με έφερε πίσω. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος και το ξέρω ότι χρειάζομαι πολύ δουλειά. Ήταν ωραίο όμως που… μύρισα λίγο το παιχνίδι κι ελπίζω ότι στα επόμενα φιλικά θα είμαι καλύτερος”.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” στην Τουρκία, σημείωσε: “Αυτά τα παιχνίδια και ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πρόβα. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και μη ξεγελιέστε που κερδίζουμε εύκολα”.

Κλείνοντας, κλήθηκε να συγκρίνει τον Ολυμπιακό με την Εθνική Σερβίας: “Δεν θα μοιάζει ο Ολυμπιακός με τη Σερβία, αλλά με τον Ολυμπιακό. Άλλη ομάδα η μια κι άλλη ομάδα η άλλη. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια στοιχεία κοινά, αλλά οι παίκτες είναι διαφορετικοί και διαφορετικές οι συνθήκες που γίνονται οι διοργανώσεις στις οποίες θα πάρουμε μέρος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε