Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κετσπάγια: Δεν έφυγα αποτυχημένος

Απογοητευμένος ο Κετσπάγια, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ανέλυσε τους λόγους της αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό.

“Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Με πολεμούσαν συνέχεια.” Ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε απογοητευμένος από το πρόωρο τέλος που είχε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ FM.

Όσον αφορά για τα όσα ειπώθηκαν για κακές σχέσεις με τους παίκτες ο Γεωργιανός το διέψευσε κατηγορηματικά.
“Ειπώθηκαν τόσα πολλά, τόσες κακίες και αναλήθειες που έπρεπε να βγω να μιλήσω, παρόλο που δεν το ήθελα. Κάποιοι άνθρωποι δεν με γούσταραν από την πρώτη στιγμή και με πολεμούσαν από την αρχή ως το τέλος. Έλεγαν για κακές σχέσεις με τους παίκτες και κακή φυσική κατάσταση. Οι σχέσεις μου με τους παίκτες ήταν άριστες, κανένας δεν είπε πως είχε πρόβλημα μαζί μου, ούτε με τη φυσική κατάσταση υπήρχε πρόβλημα. Η ομάδα έχασε μόνο ένα ματς και δεν έδειξε να έχει τέτοιο πρόβλημα. Έπρεπε όμως να βρουν κάποιες δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν την απομάκρυνσή μου.”
Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στους δημοσιογράφους οι οποίοι σύμφωνα με τον Κετσπάγια στάθηκαν η αιτία για την απομάκρυνση του.
“Δεν βρήκα έναν δημοσιογράφο να με κρίνει με σωστό τρόπο. Υπήρχε πίεση από τους δημοσιογράφους και από τους οπαδούς. Δεν χώνεψαν πως είχα παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα, ερχόμουν από την Γεωργία και την Κύπρο. Αυτό που με ικανοποιεί όμως είναι πως όσοι με πολεμούσαν δεν με είδαν να αποτυγχάνω. Ήταν τιμή μου να δουλέψω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, έδωσα τα πάντα, ότι περισσότερο μπορούσα. Ήταν καλύτερο για μένα να φύγω παρά να έμενα, γιατί δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε