Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κετσπάγια: Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο προπονητής της Γεωργίας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα.

“Πέταξε” για την πρόκριση η Εθνική

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου…

Για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αγώνα:
«Ετοιμαζόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα. Πηγαίνουν καλά οι προπονήσεις. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία ποιος χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον αγώνα:

«Είναι διαφορετικό όταν παίζεις σαν δεύτερος και διαφορετικά σαν πρώτος. Με την Κροατία κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τα τελευταία είκοσι χρόνια, αλλά δεν κερδίσαμε. Θα ήταν αλλιώς αν είχαμε 15 βαθμούς και αλλιώς τώρα. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ και χάσαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να είχαμε 15 βαθμούς τώρα. Είναι αλλιώς όταν περιμένεις την ευκαιρία. Όταν δεν είμαστε φαβορί, μας βγαίνει καλύτερα. Όταν είμαστε φαβορί δεν έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται».

Για το αν έχει κίνητρο η ομάδα του και αν θα σκεφτεί και τον… Ολυμπιακό:

«Κίνητρο είναι να φοράς τη φανέλα της Εθνικής. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την Εθνική ομάδα. Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά πέρασα και άσχημα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αν μπορεί η Ελλάδα να είναι καλύτερη και κερδίσει, χαλάλι της. Αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα περίμενα να πέρναγε η Κροατία. Η Ελλάδα έχει παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Εμείς δεν έχουμε παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θα τα πούμε εκεί, να είσαστε καλά…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε