Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κι άλλα ύποπτα ματς στην Ελλάδα

Ακόμη πέντε ελληνικά παιχνίδια εξετάζονται από την UEFA, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του νέο φάκελο με 5 παιχνίδια που εξετάζονται από την UEFA.

Ολοένα και αυξάνονται τα ύποπτα ελληνικά ματς. Δεν είναι μόνο τα 14 που έχουν σταλεί ήδη στον εισαγγελέα, αφού από την Κυριακή ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχει φάκελο με άλλα πέντε παιχνίδι. Και αυτά αφορούν το πρωτάθλημα της Β’ Εθνική κατηγορίας.

 
Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ.
 
Η UEFA έχει φτιάξει ένα διαδικτυακό στοιχηματικό σύστημα, το οποίο μπορεί να εντοπίσει ενδείξεις αν ένας αγώνας είναι προσυνεννοημένος. Σας αποκαλύπτω ότι έχει έρθει και ένας δεύτερος φάκελος, την Κυριακή 20/12, με άλλα πέντε παιχνίδια. Θα πάει κι αυτός στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν, λοιπόν, ισχυρές ενδείξεις και στην Ελλάδα. Η πρόταση που έχουμε κάνει είναι η σύσταση μιας ανεξάρτητης αρχής, στην οποία θα συνεργαστούν φορείς της πολιτείας, ο ΟΠΑΠ και η ομοσπονδία και η οποία θα ερευνά και θα τιμωρεί τέτοιες καταστάσεις. Συνάντησα, άλλωστε, τον κύριο Χρυσοχοΐδη και μου είπε ότι σε τρεις μήνες θα έχει δημιουργηθεί η νέα μονάδα δίωξης του οικονομικού εγκλήματος, στην οποία θα ενταχθεί και το στοίχημα.”

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής που τόνισε ότι όλα τα ματς θα πηγαίνουν στον εισαγγελέα:

“Οτιδήποτε νέο έρχεται θα πηγαίνει κατευθείαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα προστίθεται στον φάκελο που υπάρχει ήδη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε