Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κινδυνεύει με υποβιβασμό η ΑΕΚ!

Κινδυνεύει με υποβιβασμό η ΑΕΚ!

Η “Ένωση” καλείται να βρει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 10 Αυγούστου για να τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς Εφορία και παίκτες, ώστε να πάρει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο επόμενος μήνας θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την ΑΕΚ και αυτό γιατί κρίνεται το μέλλον της ομάδας. Μπορεί να γλίτωσε τον υποβιβασμό μέσω της Σούπερ Λίγκ, ωστόσο ο κίνδυνος όχι μόνο παραμένει αλλά είναι και πιο ορατός από ποτέ. Εάν μέχρι τις 10 Αυγούστου η ΑΕΚ δεν καταφέρει να τακτοποιήσει τις οφειλές της προς την εφορία και να λάβει ενημερότητα, τότε, υπάρχει το μεγάλο ενδεχόμενο να μην πάρει άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να υποβιβαστεί στη Football League. 

Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” πρέπει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να πληρώσει τις δόσεις που χρωστάει στην εφορία και να ρυθμίσει τις επόμενες, ενώ παράλληλα χρειάζεται να προσκομίσει έγγραφα που θα αποδεικνύει ότι έχει πληρώσει τουλάχιστον έναντι τους ποδοσφαιριστές της. 

Έστω και μία προσφυγή προς παίκτη να υπάρχει, τότε δεν θα μπορεί να πάρει ενημερότητα και ο υποβιβασμός θα είναι αναπόφευκτος.

Συνολικά υπολογίζεται πως χρειάζονται 3,5 εκατ. ευρώ για να συμμετάσχει η ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα, με υπολογισμένα τα χρήματα από τις πωλήσεις των Μάκο και Κλωναρίδη.

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μάκος – Επίσημη πρόταση απ’τη Μόναχο 1860

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε