Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνδυνος αναβολής στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός! (VIDEO)

Κίνδυνος αναβολής στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός! (VIDEO)

Στον αέρα βρίσκεται διεξαγωγή του προγραμματισμένου για τις 17:15 αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακού λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Κομοτηνή. Δείτε πλάνα από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, μέσω βίντεο που ανέβασε η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ στο facebook

Οι καιρικές συνθήκες στην Κομοτηνή είναι άσχημες. Η ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή έχει ως αποτέλεσμα να ντύσει στα λευκά τον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ενώ οι προβλέψεις για τις επόμενες ώρες δεν είναι υπέρ της έναρξης αγώνα.

Οι πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι ή να αναβληθεί είναι μοιρασμένες και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα που επιθεώρησε το γήπεδο, τόνισε συγκεκριμένα: “Αν το ματς γινόταν στις 12:00, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Το παιχνίδι όμως θα γίνει το απόγευμα (17:15) και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους από τις 14:00 και μετά ο καιρός θα χειροτερέψει. Αν όντως επιδεινωθεί ο καιρός και η χιονόπτωση γίνει ακόμη πιο ισχυρή, τότε είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί το ματς. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή”.

Τα… βλέμματα σε Κομοτηνή και ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε