Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κίνηση… αγάπης του Σισέ στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού», σε σημερινή εκδήλωση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αποφάσισε να δώσει ένα σημαντικό ποσό, ώστε να ενισχύσει τα τμήματα του συλλόγου.
Η αγάπη που έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ προς τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά.
 
Ο Ερασιτέχνης των “πρασίνων” αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για οικονομική ενίσχυση των προβληματικών τμημάτων του συλλόγου, έκανε γνωστό ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη προσφέροντας 15.000 ευρώ.
 
«Ξέρω ότι περιμένατε τι θα πω, αλλά δεν είναι αυτό. Θέλω να πω πως έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον σύλλογο. Μίλησα με τη σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση… Η οικογένεια Σισέ θα κάνει μια δωρεά 5.000 και 10.000 προς τον σύλλογο», τόνισε ο Γάλλος σούπερσταρ του Παναθηναϊκού.
 
Στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να συγκεντρωθούν χρήματα στάθηκαν οι αρχηγοί όλων των ομάδων του συλλόγου. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εκπροσώπησαν την ομάδα μπάσκετ
 
«Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό sms μπορεί να γίνει τέλεια ασίστ για τον ΠΑΟ μας», τόνισε ο αρχηγός του… μπασκετικού Παναθηναϊκού.
 
Ο Σωτήρης Πανταλέων, αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, τόνισε: «Όταν παίζεις για μια ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, τη στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω κι εγώ ένα sms κάθε μέρα στο 54242».
 
Την αρχική τοποθέτηση στη συνέντευξή Τύπου την έκανε ο Νίκος Ρίσβας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη:
 
«Κυρίες, κύριοι, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Ο σας καλωσορίζω στην σημερινή PRESS CONFERENCE. Ο λόγος που καθιστά αναγκαία τούτη-δω την επικοινωνία μας, είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Σύλλογος συνυφασμένος στην πατρίδα μας με τις έννοιες της Αθλητικής Δράσης και του Φίλαθλου Πνεύματος, βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μακρόχρονης και γόνιμης πορείας του», είπε –αρχικά- ο κ.Ρίσβας και συνέχισε:
 
«Χωρίς υπερβολή, αλλά και χωρίς ωραιοποιήσεις, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όλων των Ελλήνων, απειλείται άμεσα από οικονομικό μαρασμό και ριζική συρρίκνωση, που θα έχει ως αναπόφευκτη συνέπεια την κατάργηση τμημάτων, την έξοδο από πρωταθλήματα, την μη συμμετοχή του σε διεθνείς διοργανώσεις, την εμπλοκή του σε δικαστικές περιπέτειες από προσφυγές και διεκδικήσεις τρίτων (πρώην αθλητών, προπονητών, managers παικτών κλπ.)
Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εμείς, η Διοίκηση του Α.Ο, με απολύτως διαφανή οικονομική διαχείριση, με στοχευμένη και αποτελεσματική δράση, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον ΚΟΣΜΟ μας να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς το Σωματείο.
 
Με σύνθημα: Ο ΠΑΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ και όραμά μας να συνεχίσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος, σήμερα, που η συνδρομή της Πολιτείας είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη και η συμβολή μεγάλων χρηματοδοτών εξαιρετικά περιορισμένη, ΔΙΝΟΥΜΕ την ευκαιρία στους εκατομμύρια φίλους μας να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην προσπάθεια για τη διάσωση του Πολυνίκη Συλλόγου», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.
 
Ο Νίκος Ρίσβας συνέχισε: «Φίλοι και Φίλες, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.
Με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έχοντας παρόντες τους Αρχηγούς των Ομαδικών Αθλημάτων αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες του χώρου, επιθυμώντας με τον συμβολισμό αυτό να διατρανώσουμε την πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ,
Μιλάμε απευθείας στη καρδιά όλων των Φιλάθλων μας και ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Ιστορικό Σωματείο μας.
 
Για να δημιουργήσουμε, λοιπόν, έναν ισχυρό και αυτοδύναμο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, που θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στην οικονομική δύναμη των ίδιων των μελών του και των αναρίθμητων ανώνυμων φίλων του, για ν’ αποφύγουμε έτσι την ολέθρια «κουλτούρα» του κρατικοδίαιτου αλλά και τις εξαρτήσεις και παρεξηγήσεις που συχνά δημιουργεί ένα καθεστώς «μεγάλων ευεργετών»,
 
ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ από τον Κόσμο μας να συμμετάσχει μαζικά, με ενθουσιασμό και συνέπεια, σε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων προς επίτευξη του σκοπού μας, του σκοπού που είναι στ’ αλήθεια ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, που αφορά τον ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ στο μέτρο της θέλησης και των δυνατοτήτων του», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε