Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κίνηση ανθρωπιάς απ’τον ΟΦΗ – Έμπρακτη στήριξη σε 29χρονο καρκινοπαθή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκηση του ΟΦΗ βρίσκεται στο πλευρό του 29χρονου φιλάθλου της ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι και έτσι στο ματς του κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης θα υπάρχουν στις θύρες ειδικά κουτιά ώστε ο κόσμος να προσφέρει χρήματα.

Όσο χρήματα κι αν μαζευτούν, χρειάζονται 16.000 ευρώ για την εγχείρηση, η ΠΑΕ θα τα διπλασιάσει ενώ το ελάχιστο ποσό που θα δώσει είναι 1.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πιστή στις αρχές της ότι «το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου» αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις, δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στις δύσκολες στιγμές που περνάει ένας συνάνθρωπος μας, ένας φίλαθλος του ΟΦΗ.

Ο Λευτέρης Βλαστός. Για το λόγο αυτό και έπειτα από εντολή του προέδρου Μάνθου Πουλινάκη, στον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Αθηνών για το Κύπελλο Ελλάδας, θα υπάρχει σε κάθε θύρα του γηπέδου μας, ένα κουτί που ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί , έστω και με ένα ευρώ, να συμβάλει έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για να γίνει η εγχείρηση στον Λευτέρη.

Το ποσό που θα μαζευτεί, όσο και αν είναι αυτό, θα διπλασιαστεί άμεσα από την ΠΑΕ, με κατώτατο ποσό καταβολής εκ μέρους της εταιρείας τα 1.000 ευρώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ΟΦΗ ξέρει να πρωταγωνιστεί και εκτός γηπέδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε