Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κίνηση με… νόημα στην ΑΕΚ– Οι παίκτες ανέβαλαν τη γιορτή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης αποφάσισαν να μην πάνε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ, στέλνοντας έτσι ένα ακόμα “μήνυμα” προς την διοίκηση της ομάδας για τα χρήματα που τους χρωστάει.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προγραμματίσει για το απόγευμα της Δευτέρας, τη χριστουγεννιάτικη γιορτή σε καφέ-εστιατόριο του Κεφαλαρίου. Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας πήραν την πρωτοφανή απόφαση να μην δώσουν το “παρών”.
 
Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως μία ακόμη μορφή αντίδρασης των παικτών στην ασυνέπεια της διοίκησης και των μετόχων, καθώς οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι και τα “έναντι” που μπήκαν στους λογαριασμούς τους πρόσφατα δεν αντιστοιχούν παρά μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των συνολικών οφειλών της ΠΑΕ απέναντί τους.
 
Τα 200.000 ευρώ που έστειλε ο Νίκος Νοτιάς δεν φτάνουν για να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο χρέη 3 εκατ.ευρώ προς παίκτες και υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ που περιμένουν μήνες να πληρωθούν και κάνουν υπομονή για το καλό της Ενωσης. Έτσι φτάσαμε στο σημερινό “μήνυμα” που πιθανότατα αποτελεί απλά την… αρχή των αντιδράσεων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε