Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κινητοποιήσεων… συνέχεια στον ΟΦΗ – Απέκλεισαν το λιμάνι του Ηρακλείου (VIDEO)

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις των οπαδών των Κρητικών για τη μη έκδοση αδειοδότησης στην ομάδα και την παραμονή της στη Football League. Παραμένει στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου ο νεαρός φίλος του ΟΦΗ!
 
Περίπου 400 οπαδοί των Κρητικών ξεκίνησαν μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο λιμάνι, κλείνοντας την πόρτα εισόδου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν σε αυτό τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά.
 
Να σημειωθεί ότι ήδη στο λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκονται τα τρία πλοία που είναι προγραμματισμένα να αναχωρήσουν στις 21:30, 22:00 και 23:00, αλλά ακόμα δεν είχε καν ξεκινήσει η φόρτωση των οχημάτων!
 
Η αστυνομία είναι παρούσα, αλλά τηρεί διακριτική στάση, ενώ μετά από τη ζημιά που έγινε στην Α’ Εφορία Ηρακλείου τη Δευτέρα, όταν οπαδοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, υπήρξε και εκεί αστυνομική παρουσία.

Στο μεταξύ, παραμένει στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, στο κέντρο του Ηρακλείου, ο νεαρός φίλαθλος του ΟΦΗ, ο οποίος έχει αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.

 
Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην πλατεία Λιονταριών παρακολουθώντας διακριτικά τη συμπεριφορά του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε