Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κιντ για Αντετοκούνμπο: “Ο ίδιος βάζει ψηλά τον πήχη”

Κιντ για Αντετοκούνμπο: “Ο ίδιος βάζει ψηλά τον πήχη”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των Μπακς τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ. Το εγκώμιο του διεθνή Έλληνα φόργουορντ έπλεξε ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ.

Ο προπονητής των Μπακς αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, μετά την τρομερή εμφάνιση του (37π., 13ριμπ.) κόντρα στους Σέλτικς στη Βοστώνη.

“Πάντα έχουμε ψηλά τον πήχη για τον Γιάννη, αλλά με την εμφάνισή του σήμερα ο ίδιος βάζει ψηλά τον πήχη. Δεν είναι λίγο να έχεις 37 πόντους και 13 ριμπάουντ. Θα μπορούσε να έχει περισσότερες ασίστ, αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι. Η παρουσία του στο παρκέ είναι πολύπλευρη και το γεγονός ότι στο τέλος έδωσε την πάσα στον Ντελαβεντόβα δείχνει πως εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του”, τόνισε ο Τζέισον Κιντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. “Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Δεν ήταν ωραίο παιχνίδι, είχαμε κάποια άστοχα σουτ και κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα αλλά τα καταφέραμε και αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”, πρόσθεσε για τη νίκη των Μπακς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις