Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Κιντής: Δεν είμαι εγώ ο εχθρός

Κιντής: Άλλοι φταίνε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ διέψευσε ότι αποτελεί εμπόδιο στη σύναψη της συμφωνίας με τον Μπομπ Κοζώνη.

Ο Γιώργος Κιντής έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό ως ο άνθρωπος που δεν συμφωνεί με την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών στον Μπομπ Κοζώνη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ FM.

“Επειδή κάποιοι, εδώ και καιρό, επιχειρούν συντονισμένα να με εμφανίσουν ως τον άνθρωπο που δημιουργεί προσκόμματα στη συναλλαγή με τον κ. Κοζώνη, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι με επιστολή που έστειλα στις 13 Νοεμβρίου στη Morgan Stanley, κάτοχο των ενεχυρασμένων μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και ρυθμιστή, ουσιαστικά, των μετοχικών εξελίξεων, εκφράζω τη στήριξή μου στην προσφορά του κ. Κοζώνη και την ελπίδα μου για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάληψη της διοίκησης της ομάδας από αυτόν.

Συνιστώ, τέλος, στους διαπραγματευόμενους να μην εφευρίσκουν φανταστικούς εχθρούς και να ψαχτούν ανάμεσά τους αν θέλουν να ανακαλύψουν αυτούς που δεν επιθυμούν την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Ή μήπως ευθύνομαι και για τη διαρροή του συμφωνητικού την προηγούμενη εβδομάδα στις εφημερίδες, την οποία και οι δύο πλευρές κατακεραύνωσαν.”

Εξελίξεις στο θέμα της πώλησης της ΠΑΕ αναμένονται σύντομα. Ο Νίκος Νοτιάς θα συναντηθεί με τον Μπομπ Κοζώνη για να παραλάβει το έγγραφο που αποδεικνύει την οικονομική ευρωστία του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε