Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Κιτρινόμαυρα” διλήμματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του Αδαμίδη περί πώλησης του Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα διχάζουν τον κόσμο της ΑΕΚ. Το μήνυμα του προέδρου της “Ένωσης”, οι “πικρές” αλήθειες και το οικονομικό αδιέξοδο.

Η συνέντευξη τύπου του Σταύρου Αδαμίδη προκάλεσε θύελλα συζητήσεων στον κόσμο της ΑΕΚ. Αρχικά ο πρόεδρος της “Ένωσης” είναι νέος στα τερτίπια και σαν τέτοιος θα πρέπει να κριθεί. Αν μην τι άλλο αν κάτι πρέπει να του αναγνωριστεί είναι η ειλικρίνεια του. Παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και έφτασε στο σημείο να πει ότι θα πουλούσε πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας στους βασικούς ανταγωνιστές της. Απλά υπενθυμίζουμε πως μέχρι τώρα ποτέ Ολυμπιακός , Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν έχουν κάτσει, καν, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν την πώληση κάποιου παίκτη μεταξύ τους.

 
Για τους οπαδούς κάτι τέτοιο αποτελεί λόγο εξοστρακισμού του προέδρου σε άλλη χώρα. Όμως πέρα από τους συναισθηματισμούς ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Αδαμίδη γιαυτό την ώρα που βλέπει πως η μόνη διέξοδος για να γίνει η ΑΕΚ μία υγιής οικονομικά επιχείρηση είναι η μείωση του μπάτζετ και η πώληση κάποιων βασικών παικτών. Οι “πικρές” αλήθειες που είπε ο Σταύρος Αδαμίδης μπορεί να ρίχνουν την υπερηφάνεια των οπαδών τους, όμως εάν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά στο διοικητικό τοπίο, αποτελούν μονόδρομο για να συνέλθει η ΑΕΚ οικονομικά και να βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει στην κορυφή.
 
Εάν πουληθεί ο Σκόκο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ θα έχει υποστεί ένα πλήγμα όχι μικρότερο από αυτό που είχαν πάθει οι “κόκκινοι” όταν έφυγε ο Ριβάλντο ή οι “πράσινοι” όταν έφυγε ο Νικοπολίδης. Το θέμα είναι αν η πώληση του Αργεντινού γίνει η αρχή για τον επόμενο “πράσινο” ή “κόκκινο” Σκόκο να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε