Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Kιτρινόμαυρη υποταγή – Διπλή “ροπαλιά” του Ηρακλή στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μετά τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη ήταν η σειρά της ΑΕΚ να γνωρίσει την ήττα σε μία αγωνιστική που οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Ηρακλής με τα γκολ των Ντάνι, Παπαστεριανού πήρε τη νίκη με 2-0.
Δείτε το LIVE του αγώνα

“Βόμβα” Χιμένεθ: Θα υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και με εμένα

Επίθεση με μολότοφ στα πούλμαν των οπαδών της ΑΕΚ

“Υποδοχή” στην αποστολή της ΑΕΚ με… προειδοποιήσεις

Η ΑΕΚ ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την βαριά ήττα από τη Ζενίτ και τον αποκλεισμό από το Europa League, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν έδειξε ότι μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής αντίθετα παίζοντας έξυπνα και χτυπώντας κυρίως στις αντεπιθέσεις πήρε τη μεγάλη νίκη και μάλιστα με σχετική ευκολία.

 
Η Ένωση υποχρεώθηκε στην 6η εκτός έδρας ήττα της και έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
 
Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό στην αρχή του, αφού και οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους. Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης τον Λυμπερόπουλο αφήνοντας στον πάγκο τους Μπλάνκο και Τζιμπούρ.
 
Ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί από στημένη φάση. Στο 41΄ο Λίμα έκανε το κόρνερ, ο Κατσικάς πήρε την κεφαλιά πάσα και από κοντά ο Ντάνι σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα.
 
Χρόνος για αντίδραση στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε. Στην αρχή του δεύτερου ο Χιμένεθ έριξε στη μάχη τον Μπλάνκο αντικαθιστώντας τον αρνητικό Ντιόπ. Η ΑΕΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να απειλεί.
 
Ο Λυμπερόπουλος στο 57′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από πολύ κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ελευθερόπουλος αντέδρασε σωστά διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.
 
Στο επόμενο λεπτό ο Γκέντσογλου έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Παπαστεριανός πήρε τη μπάλα και με καταπληκτικό σουτ νίκησε από μακριά τον Αραμπατζή.
 
Η είσοδος Τζιμπούρ και Γκερέιρο δεν βοήθησε την ΑΕΚ που από το 60΄ και μετά είχε την κατοχή αλλά δεν έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή του Ελευθερόπουλου. Έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στον Ηρακλή την πρώτη του νίκη μετά τη 10η αγωνιστική όταν είχε επικρατήσει με 1-0 του Άρη.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κάτσικας, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (77′ Μετέους), Σοτ, Πίτου Γκαρσία (85′ Σίσιτς), Σολτάνι, Ιάκομπ,

 
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Καράμπελας, Ντιόπ (46′ Μπλάνκο), Σκόκο (59′ Τζιμπούρ), Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου (70′ Γκερέιρο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε