Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κιτρινόμαυρο πάρτυ στη Λάρισα-Πανζουρλισμός με Γεωργέα

Moναδική στιγμή για τον Γεωργέα το γκόλ του απέναντι στη Λάρισα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Πέταξε” στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ο “δικέφαλος” που διέσυρε 4-0 τη Λάρισα μέσα στο “σπιτι” της. Τρελοί πανηγυρισμοί για το πρώτο γκολ του Γεωργέα στα 10 χρόνια του στην ΑΕΚ. Ένταση στο AEL FC Arena.

Το LIVE του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε “χλιαρά” με τις δύο ομάδες να κάνουν αναγνωριστικό παιχνίδι. Το 1-0 για την ΑΕΚ ήρθε στο 38ο λεπτό, με το αμφισβιτούμενο γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σκόκο σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπλάνκο την έστειλε στα δίχτυα, αλλά οι οικοδεσπότες διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ την ώρα του σουτ από τον Σκόκο. Με αυτό το 1-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο σήμανε και την έναρξη του πάρτυ της “ένωσης” και το πάρτυ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γεωργέας στον 11ο χρόνο του στην ΑΕΚ επιτέλους σκοράρει για τον “δικέφαλο”, που ήταν ο μεγάλος του “καημός”. Ο αμυντικός των “κιτρινόμαυρων” στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 53ο λεπτό, μετά την “θεϊκή” πάσα του Λυμπερόπουλου που τον έβγαλε τετ-α-τετ με την αντίπαλη εστία. Ακολούθησαν μοναδικές στιγμές με τον Λυμπερόπουλο να σηκώνει το κεφάλι του προς τον ουρανό και να φωνάζει “επιτέλους”, ενώ στον πάγκο της ΑΕΚ έγινε ο χαμός!

Ο Γεωργέας πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Στο 67ο λεπτό στη θέση του Μπλάνκο περνά ο Τζιμπούρ, ο οποίος αποδοκιμάζεται από μερίδα των οπαδών της Λάρισας, αλλά δίνει την απάντηση του 10 λεπτά αργότερα, κάνοντας το 3-0 με κεφαλιά.

Ο Τζιμπούρ πανηγυρίζει το γκόλ του με τον δικό του τρόπο.

Τον θρίαμβο της ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Μανωλάς στο 86ο λεπτό, γράφωντας το τελικό 4-0 για τους φιλοξενούμενους.

Ακολούθησε ένταση πίσω από την εστία του Σάχα, με ρίψη αντικειμένων και εισβολή οπαδών της Λάρισας στον αγωνιστικό χώρο. Δεν δίστασαν μάλιστα να σπάσουν και διαφημιστικές πινακίδες, αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των σεκιούριτι του γηπέδου. Ωστόσο, ο διαιτητής έληξε πρόωρα την αναμέτρηση, χωρίς να κρατήσει καθυστερήσεις.

Σε ρεβάνς θα λύσουν τις διαφορές τους ο Εθνικός Αστέρας και ο Διαγόρας Ρόδου, καθώς και ο Ηρακλής με την Κέρκυρα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα άλλα ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ιδού η Ρόδος…

Ανανέωσαν το ραντεβού τους Ηρακλής και Κέρκυρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε