Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Κίτρινος” ο Καζναφέρης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μία ακόμη μετεγγραφή πραγματοποίησε ο Άρης. Οι κίτρινοι απέκτησαν τον πρώην μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστα Καζναφέρη. “Όνειρο ζωής” δήλωσε ο παίκτης.

Ο 23χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Άρης ικανοποίησε τις απαιτήσεις του και τον απέκτησε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση από τον ΠΑΣ Γιάννενα με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Καζναφέρη.  Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 22-06-1987. Έχει ύψος 1.77 και είναι 74 κιλά. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας το 2004 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005 είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Πήρε μεταγραφή για τα Γιάννενα όπου από τον Ιανουάριο του 2006 ως και σήμερα είχε 65 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ενδιάμεσα για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πυρσό Γρεβενών για 13 αγώνες. Συνολικά έχει 108 συμμετοχές και 4 γκολ.

Πλήρες όνομα: Κώστας Καζναφέρης
Ημ. Γέννησης: 22-06-1987
Ύψος: 1.77
Βάρος 74κ.
Θέση: Μέσος
Χώρα: Ελλάδα”

Ο παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου πανευτυχής δήλωσε:

“Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα η σημερινή καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Για μένα ήταν όνειρο ζωής η μεταγραφή σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ και για αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε