Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλείνει Κάσιο η ΑΕΚ – Πρόταση σε Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Κάσιο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φλουμινένσε, βρίσκεται η ΑΕΚ που παράλληλα ετοιμάζει πρόταση για τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ξέμεινε από αμυντικούς

Ο “εκλεκτός” του Μανόλο Χιμένεθ ακούει στο όνομα Κάσιο Αλεσάντρο ντε Σόουζα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.Ο Κάσιο φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την ΑΕΚ αρχικά εξάμηνο δανεισμό, με την προοπτική αγοράς τον Ιούνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαίρει της εκτίμησης του Ισπανού τεχνικού ενώ από την πλευρά της ΑΕΚ προέκυπτε πως μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή στόπερ.

 
Την τελική της πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη αναμένεται να καταθέσει μέσα στην εβδομάδα, ίσως και σήμερα η ΑΕΚ. Ο Πανσερραϊκός ζητάει μόνο χρήματα για να παραχωρήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, κάτι εξαιρετικά δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, τη στιγμή που η “Ένωση” φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ και κάποιους παίκτες ως ανταλλάγματα. Η τελική απόφαση φυσικά και ανήκει στον Πέτρο Θεοδωρίδη, ωστόσο η δυσχερής βαθμολογική θέση των “λιονταριών” ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας, έχει γίνει ήδη πρόταση τριετούς συνεργασίας, τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Λάρισα και να τη βοηθήσει στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε