Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Κλείνει” Μαγιάδα, κοντά σε Φυτανίδη-Κόρμπο ο Παναθηναϊκός

“Κλείνει” Μαγιάδα, κοντά σε Φυτανίδη-Κόρμπο ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό “χτίζουν” ήδη το ρόστερ της νέας σεζόν και ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ Καμίλο Μαγιάδα ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Παιανία. Προχωρημένες συζητήσεις και με τους Φυτανίδη, Κόρμπο από την ελληνική αγορά.

Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ ανεξάρτητα από το ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο.

Μία από τις πρώτες προσθήκες φαίνεται πως θα είναι ο Καμίλο Μαγιάδα. Ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο του 2013 από τη Ντανούμπιο και θεωρείται σχεδόν κλεισμένος -παρά το ενδιαφέρον της Γκρόνιγκεν- με τη μεταγραφή να ανέρχεται στις 180.000 ευρώ.

Ο ίδιος μιλώντας στη SportDay επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις επαφές, ωστόσο δεν θέλησε να πει πολλά. «Ίσως να έχουν μιλήσει με την ομάδα μου ή τον εκπρόσωπό μου. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Ντανούμπιο και δεν μπορώ να πω κάτι για το πόσο έχει προχωρήσει το θέμα. Μου έχει πει πάντως τα καλύτερα ο Λεάλ για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε. 

Ο μάνατζερ του Μαγιάδα είπε με τη σειρά του πως «… το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μαγιάδα θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι από τη Ντανούμπιο».

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο κοιτάζουν και την ελληνική αγορά όπου έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη και τον Παναγιώτη Κόρμπο, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από Ατρόμητο και Λεβαδειακό αντίστοιχα. Με τους δύο ποδοσφαιριστές θα γίνουν συναντήσεις τις επόμενες μέρες όπου και αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Αργεί η απόφαση του Βιάνα

Ενίσχυση με “σφιχτό” μπάτζετ στον Παναθηναϊκό

Αλαφούζος: Μαθαίνουμε από τα λάθη μας

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Βιάνα

Φιγκερόα: Θέλω να μείνω

Έδωσαν τα…χέρια για Λεωφόρο – Επιστρέφει “σπίτι” του ο Παναθηναϊκός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε