Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κλείνει μετά από 12 χρόνια η εφημερίδα Derby

Κλείνει μετά από 12 χρόνια η εφημερίδα Derby

Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Derby θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Διαβάστε το μήνυμα του Κώστα Γκόντζου στο Facebook.

Όπως βλέπετε και στο σημερινό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα Derby θα κυκλοφορήσει για τελευταία φορά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος που κλείνει η εφημερίδα είναι οι μειωμένες πωλήσεις. Ο Κώστας Γκόντζος μέσω Facebook έστειλε μήνυμα προς όσους στήριξαν το Derby:

“Καλημέρα. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα γι’ αυτό που΄συνηθίσαμε τόσα χρόνια να ονομάζουμε “παρέα του ΝΤΕΡΜΠΙ’. Οι περισσότεροι ίσως και να καταλάβατε από το σημερινό πρωτοσέλιδο, πως αύριο μετά από 12 ακριβώς χρόνια θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του ΝΤΕΡΜΠΙ τουλάχιστον με την μορφή που το ξέρατε μέχρι σήμερα καθημερινά. Δώσαμε πραγματικά μάχη και θυσιάσαμε πάρα πολλά όλοι εκεί μέσα για να μείνουμε όσο γινόταν ακόμα όρθιοι, αλλά πια δεν πήγαινε άλλο. Για όσους βιαστούν να… χαρούν και να πανηγυρ΄σιουν, απλά να τους… ενημερώσω πως όσο λυσσασμένο αγώνα και αν έκαναν από μας δεν προκειται να γλιτώσουν τόσο εύκολα. Θα μας βρουν ξανά σύντομα μπροστά τους και μάλιστα πια πολύ πιο… απευλευθερωμένους και μαχητικούς. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους που μας στήριξαν τόσα χρόνια δίνοντας κυριολεκτικά από το νυστέρημά τους 1, αργότερα 1,3 και τελευταία 1,5 ευρώ για να μας κρατήσουν όρθιους και να μοιράζονται καθημερινά τις απόψεις μας μαζί τους. Θα ανταμώσουμε σύντομα και πάλι στα ίδια μονοπάτια και πάντα σταθεροί σ’ αυτό που πιστεύουμε κάνουμε και λέμε. Θα τα πούμε.”

Φτάνει στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Φιγκερόα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε