Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κλείνει ο Ουρτάδο – Πάει για Πάντελιτς

Μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Μόισες Ουρτάδο στον Ολυμπιακό. Αισιοδοξία και για τον Πάντελιτς καθώς η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει με την Εσπανιόλ κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μόισες Ουρτάδο μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν. Με τον παίκτη υπάρχει μία μικρή διαφορά που δεν είναι ικανή να χαλάσει την συμφωνία.
 
Στην απόκτηση επιθετικού προτεραιότητα αποτελεί η λύση του Μάρκο Πάντελιτς. Υστερα από εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επικοινώνησε με τον Σέρβο επιθετικό και τον μάνατζέρ του, Μίλαν Όστοϊτς. Η πλευρά του 31χρονου φορ ζήτησε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι απολαβές του να αγγίζουν τα 2,5 κάθε χρόνο, χρήματα που κρίνονται απαγορευτικά για τους «ερυθρόλευκους».

Έγιναν κάποια «παζάρια» και ο πρώην άσος του Άγιαξ έφτασε να ζητάει 1,8 τον χρόνο. Ωστόσο, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να ρίξουν το ποσό στο 1,5-1,6 εκατ. ευρώ. Χθες το βράδυ υπήρχε η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πείσει τον Πάντελιτς. Η διαφορά των δύο πλευρών είναι της τάξεως των 200-300.000 ευρώ και σήμερα εκτιμάται ότι θα δώσουν τα χέρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε