Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κλείνει” Ολαϊτάν και κινείται για Ντε Βινσέντι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να κάνει μετεγγραφή τον Γενάρη, πλην του Πίνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Σούπερ Λίγκα οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν από το καλοκαίρι την ομάδα.

Ο Ολαϊτάν της Βέροιας είναι ο πρώτος που απασχολεί τους “ερυθρόλευκους”. Ο Νιγηριανός επιθετικός της Βέροιας είναι “κλεισμένος” και παρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα μετακομίσει στον Πειραιά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ενδιαφέρονται και για τον Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ δεσεμεύεται με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2013 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να τον.. καπαρώσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΣ αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στις προπονήσεις μετά από 6 μήνες χαροποίησε τον Ζαρντίμ και τους ανθρώπους της ομάδας που περιμένουν μέσα στον Ιανουάριο να δουν τον διεθνή μπακ να αγωνίζεται.

Κοβάσεβιτς: Ο Φέισα θα μείνει στον Ολυμπιακό

Θέλει να κάνει τα… ψώνια του από τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε