Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κλείνει… τρύπα στα χαφ με τον Κουίνσι (VIDEO)

Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση -με την μορφή δανεισμού- του 26χρονου Γκανέζου, από την Αλ Σαντ του Κατάρ. Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Τοτσέ.
Οι πράσινοι”, μετά από εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τον -πρώην παίκτη του στη Μάλαγα- Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε.
 

 
Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, που θα καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κέντρο, θέλουν να καλύψουν και εκείνο στην δεξιά πλευρά των χαφ τους.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, βλέπει σαν ιδανική την περίπτωση του 26χρονου Γκανέζου Κουίνσι, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του στη Μάλαγα.
 
Οι “πράσινοι” έχουν ήδη πάρει το πρώτο “οκέι” από την Αλ Σαντ του Κατάρ, όπου και ανήκει ο παίκτης, για τον δανεισμό του και τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Κουίνσι για να τα βρουν και μαζί του.
 
Οι απαιτήσεις του είναι λίγο πιο πάνω από τις 400.000 ευρώ το χρόνο και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στο επόμενο διήμερο ο Γκανέζος (με Ολλανδικό διαβατήριο) θα “κλείσει” προκειμένου στη συνέχεια να μεταβεί κι αυτός στην Αυστρία.
 
Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Τοτσέ
 
Ο Τοτσέ είναι η πρώτη επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενίσχυση της επίθεσης και η απόκτησή του θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, κάτι που αναμένεται σήμερα.
 
Ο μάνατζερ του Ισπανού φορ, Ουνάι Μπεργκάρα, επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές για τον πελάτη του.
 
“Μας ενημέρωσε προχθές ο ποδοσφαιριστής. Έχει συζητήσει απευθείας με τον Παναθηναϊκό και μας πληροφόρησε για τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντος του ελληνικού συλλόγου και πως τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η προοπτική του Παναθηναϊκού, αφού έμεινε πολύ ικανοποιημένος απ’ όσα του μεταφέρθηκαν και πλέον συζητάμε με τη διοίκηση του συλλόγου.
 
Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Τοτσέ, αφού πρόκειται για μια ομάδα που κυνηγάει τίτλους και έχει συνεχείς διεθνείς παρουσίες”, είπε στη “SportDay” ο εκπρόσωπος του Τοτσέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε