Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Κλειστά χαρτιά» από Σάντος – Με Πιλάβιο και… φίλους της Σέλτικ η προπόνηση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, στην τελευταία πρόβα πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μάλτα, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην προπόνηση της Εθνικής βρέθηκαν και λίγοι φίλοι της Σέλτικ, οι οποίοι αποθέωσαν τον Γιώργο Σαμαρά.

 Ολοκληρώθηκε με μία βραδινή προπόνηση επί Μαλτέζικου εδάφους η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα  (9.30 μ.μ., Mega) με την Μάλτα, για τα προκριματικά του Euro 2012.

 
Ο Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ωστόσο στην προπόνηση δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, καθώς προτίμησε μετά το πρόγραμμα να προχωρήσει σε ένα δίτερμα 10-10 με τους παίκτες ανακατεμένους και όχι χωρισμένους σε βασικούς και αναπληρωματικούς.
 
Στην προπόνηση το παρών έδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και 10 φίλοι της Σέλτικ που διαμένουν στην Μάλτα και αποθέωσαν τον Γιώργο Σαμαρά, που πρόσφατα ανανέωσε με τους Σκωτσέζους. Μάλιστα,  μετά τη λήξη του προγράμματος τον πλησίασαν, συνομίλησαν μαζί του και του ζήτησαν αυτόγραφα!

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της προπόνησης, ο πρέσβης της Ελλάδας στη Μάλτα, Αλέξανδρος Ράλλης, υποδέχθηκε τους διεθνείς και αφού είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα.

Οι παίκτες της “Γαλανόλευκης” δεν θα νιώθουν μόνοι τους ούτε στη Μάλτα, αφού στο γήπεδο αναμένονται αύριο περίπου 350 φίλοι της Εθνικής, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας.
 
Κόντρα στους Μαλτέζους η Εθνική μας ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με σχήμα 4-2-3-1 σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η 11άδα θα απαρτίζεται από τους Τζόρβα, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο, Μόρα (ή Παπασταθόπουλο), Κατσουράνη, Καραγκούνη, Λυμπερόπουλο, Σαμαρά, Νίνη και Σαλπιγγίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε