Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Κληρονομιά μας η Ακρόπολη”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής της Ρούμπιν Καζάν μίλησε για την επίσκεψη της ομάδας του στον ιερό βράχο, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

“Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε τα αρχαία μνημεία της χώρας σας. Ερχόμενοι στην Αθήνα, δεν έχουμε δικαίωμα να μην επισκεφτούμε την Ακρόπολη. Είναι η παγκόσμια κληρονομιά μας. Ο πρόεδρος είχε την ιδέα αυτή. Σας ξαναλέω, αφού βρισκόμαστε εδώ, δεν γινόταν να μην πάμε”, δήλωσε ο προπονητής της Ρούμπιν, Κούρμπαν Μπέρντίεφ ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε περί τακτικής προσέγγισης του αγώνα, αλλά και το τι φοβάται από τον Παναθηναϊκό.
“Δεν μπορώ να πω ότι φοβόμαστε κάτι. Θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα και κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν θα κατονομάσω. Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα, με μεγάλη εμπειρία. Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς θα κάνουμε. Μπορώ να πω ότι θα παίξουμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα είναι πραγματικά σκληρός αγώνας και θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πόσους στόπερ θα παρατάξω. Εάν νομίζετε ότι θα σας απαντήσω, κάνετε λάθος. Πείτε μου την πηγή σας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε