Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Κλήση στον Γκαρσία μετά από 29 μέρες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για δηλώσεις που είχε κάνει πριν από ένα μήνα.

Στον “Δικέφαλο του Βορρά” είναι προβληματισμένοι από την χρονική στιγμή που έφτασε η κλήση στα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς ο παίκτης από την Ουρουγουάη θα απολογηθεί έξι μέρες πριν από την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ, κάτι που σημαίνει ότι αν τιμωρηθεί θα χάσει αγώνες του “μίνι-πρωταθλήματος”.

Η επίμαχη δήλωση του Πάμπλό Γκαρσία είχε γίνει μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το οποίο είχε διευθύνει ο Τάσος Κάκος και είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: 

“Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, ο διαιτητής μας είχε κόψει την όρεξη. Πέρυσι μας έστειλαν τον διαιτητή που μας έπαιξε σήμερα για να μας “σκοτώσει”. Του χρόνου θα μας στείλουν άλλο διαιτητή για να μην είναι τόσο εμφανή αυτά που γίνονται. Ο διαιτήτής του προηγούμενου αγώνα, με τον Ηρακλή, μου έλεγε συνέχεια “Γκαρσία, πρόσεχε. Γκαρσία, πρόσεχε”. Αναρωτιέμαι πόσα χρήματα έχουν δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο για να μας κάνει αυτό το κακό. Μεταφορικά μιλάω…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε