Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κλωναρίδης: Θέλω να παίξω στην Εθνική Βελγίου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε πως θέλει να παίξει στην εθνική Βελγίου και τόνισε πως εκτός από τον Μιραλάς υπάρχει και αυτός στην Ελλάδα.
Ο 19χρονος άσος της Ένωσης ήρθε στην ομάδα το 2010 και από τότε έχει αφήσει καλές εντυπώσεις σε όσα παιχνίδια έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.
 
Μάλιστα, στο τελευταίο ματς μάλιστα εναντίον του Παναιτωλικού έβγαλε ασίστ στον Μπέλεκ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 στο Αγρίνιο.
 
Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και σε ηλικία πέντε μηνών μετανάστευσε με τους γονείς του στην Ουγκάντα, προτού έρθουν όλοι στην Ελλάδα.
 
Μιλώντας στον βελγικό Τύπο με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση της Ένωσης με την Άντερλεχτ ήταν σαφής για τη χώρα που θέλει να εκπροσωπήσει.
 
“Ουδέποτε έκανα αίτηση για να αποκτήσω ελληνική υπηκοότητα, καθώς ελπίζω να αγωνιστώ στην εθνική Βελγίου. Θέλω να δουν οι φίλαθλοι πως πέρα από τον Μιραλάς ένας ακόμη Βέλγος παίζει στην Ελλάδα”, δήλωσε, ενώ προανήγγειλε τη συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα. “Πιθανότατα θα αγωνιστώ ως αριστερός χαφ”, είπε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε