Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Κοινό… μέτωπο κόντρα σε Μαρινάκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Λάρισα, Άρης και Ηρακλής αναμένεται να αυξήσουν την πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις, με στόχο την οικειοθελή παραίτηση ή την αποπομπή του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.
 
 
 
Την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως ετοιμάζει μερίδα ομάδων στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη, λόγω της εμπλοκής του ως κατηγορουμένου στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
 
Οι ομάδες που φέρονται να τίθενται ως επικεφαλής της κίνησης αυτής είναι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Αρης, ενώ αναμένεται να συμπλεύσουν με τους προαναφερόμενους και οι Λάρισα και Ηρακλής.
 
Πάντως, ο κ. Μαρινάκης δεν φέρεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, παρά τα όποια ζητήματα ηθικής τάξης εγείρονται πλέον από πολλούς. Αν την Τρίτη δεν παραιτηθεί, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η Λάρισα, ο Άρης και ο Ηρακλής, πιθανότατα θα καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του, θέλοντας άλλες τέσσερις ομάδες που θα χρειαστούν για να πετύχουν το σκοπό τους.
 
Από την άλλη, τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού φέρονται να στηρίζουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα και ίσως Καβάλα, παράγοντες των οποίων κατηγορούνται –ως γνωστόν- για εμπλοκή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Πιθανότατα θα τον στηρίξει και ο Πανιώνιος. Ερωτηματικό αποτελεί η στάση της Ξάνθης, του Ατρομήτου και του Εργοτέλη, ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Πανσερραϊκός σίγουρα δεν θέλουν την επικύρωση της βαθμολογίας, ωστόσο είναι άγνωστο το τι θα πράξουν σε περίπτωση πρότασης μομφής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε