Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Κοίτα ποιος μιλά για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Καυστική απάντηση στην «επίθεση» του Σωκράτη Κόκκαλη στον Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επίθεση Κόκκαλη προς Σισέ!

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι ο Γάλλος αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό και θα έπρεπε και άλλοι να τον ακολουθούν και να μην ανέχονται «επιδείξεις ψευτομαγκιάς από κανέναν».

 
Παράλληλα, στρέφονται και κατά του ίδιου του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κοίτα ποιός μιλάει για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα». Επιπλέον, τον χαρακτηρίζουν ειρωνικά ως «`ένδοξο’ παραγοντικό παρελθόν της ομάδας του».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
“Η χθεσινή μήνυση βασίστηκε σε αστείους χαρακτηρισμούς και μεταφράσεις. Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό μέσα από τον οποίο ο ίδιος αναδείχθηκε ξανά σε διεθνές επίπεδο και τον οποίο με τη σειρά του εξακολουθεί να αναδεικνύει και να κοσμεί. Μακάρι κι άλλοι αθλητές να είχαν την προσωπικότητα και το σθένος να καταγγείλουν δημόσια τα κακώς κείμενα και να μην ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς από κανέναν. Αυτοί που ‘επενδύουν’ θα πρέπει να σέβονται τις επενδύσεις τους και να μην απαξιώνουν τις επενδύσεις με την ίδια τους συμπεριφορά.
 
Υ.Γ.: Κοίτα ποιος μιλά για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε