Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κόκκαλης: “Ενωμένοι για το καλύτερο”

Μήνυμα ενότητας από τον Σωκράτη Κόκκαλη
Μήνυμα ενότητας από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Πολλά προβλήματα ενόψει Πανιωνίου.

“Ολοι μαζί προπονητές, παίκτες και διοίκηση είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τη φετινή σεζόν. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλω να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας”, ήταν τα λόγια του Προέδρου του Ολυμπιακού προς τους παίκτες της ομάδας.

Επιπλέον, ο Σωκράτης Κόκκαλής κάλεσε τους παίκτες να ξεχάσουν την κακή “παρένθεση” και τους είπε χαρακτηριστικά: “Ξέρω ότι έγιναν πολλά το διάστημα που απουσίαζα. Τα έχω μάθει όλα. Τώρα θέλω να τα ξεχάσετε εσείς και να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά σας”.

Λουτσιάνο Γκαλέτι, Άκης Στολτίδης και Αλέκος Ράντος ήταν οι τυχεροί που “πέτυχαν” τα φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα πάρουν από 5.000 ευρώ έκαστος.

Πολλές απουσίες ενόψει Πανιωνίου

Ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα ματς θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς αρκετούς βασικούς του παίκτες. Ο Μπάντοβιτς υποχρεώθηκε να αποκλείσει από την αποστολή τους Λούα Λούα. Γκαλίτσιο, Μήτρογλου.

Η 19μελής αποστολή:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ. 

Θέλει Τόρο η Λίβερπουλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε